Szülészet-nőgyógyászat

Az egészséges nő mai világunk kulcsszereplője. Élete során minden szerepében sikeres helytállásra törekszik: nőként, feleségként, anyaként és munkaerőként egyaránt megbízhatóság, odaadás és nagyfokú munkabírás jellemzi. Azonban rögtön megszakad a pozitív kép akkor, ha megbetegszik, és az általa vállalt funkciókat nem tudja jól ellátni. Ekkor szenved a család, gyötrődik a férj, nyűgössé válik a gyermek, és ennél is nagyobb hátrány érheti a munkahelyét, ahol addig kiválóan teljesített.
Ezért folyamatosan óvnunk kell a környezetünkben élő hölgyek egészségét. A szülészet-nőgyógyászat feladata a női nemi szervek működési zavarainak, betegségeinek (pl.: az anatómiai és élettani elváltozások, a vérzészavarok, a hüvelyi folyamatok, illetve a kismeden
cei daganatos és gyulladásos megbetegedések, stb.) megelőzése, felismerése, kezelése, valamint a gyermekvállalás, családtervezés segítése, a terhesség és a szülés figyelemmel kísérése.

Egészségügyi Központunk a fentiek miatt kiemelten segíti a női bajok ellátását.  Rendelőnkben orvosainktól többek között az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe:

Éljen a szűrés és vizsgálat lehetőségével családja és munkahelye kiegyensúlyozottsága, azaz egészsége érdekében!

 

Orvosaink:

Dr. Kollár Zoltán

Rendelés: csütörtökön 15:00-20:00

Dr. Sipos Sándor

Rendelés:  kéthetente hétfőn 17:00-20:00

Dr. Szabari Erika

Rendelés: szerdán 16:00-20:00

Dr. Tidrenczel Zsolt

Rendelés: hétfőn 15:00-17:00

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS>>